Week 9 NFL OVER UNDER picks

Beide teams zijn verdedigend goed, maar hebben de laatste weken veel punten weggegeven, terwijl beide offenses productief en punt-gelukkig blijven ondanks inconsistent spel van quarterbacks Lamar Jackson en Philip Rivers.

Elke van de laatste vier wedstrijden die deze teams hebben gespeeld bevatte minstens 50 punten, en er is weinig reden om te denken dat ze die grens zondag niet weer zullen raken. Ik verwacht een 30-27-achtige wedstrijd.

DENVER BRONCOS AT ATLANTA FALCONS (50)

Het is een beetje eng om over de 50 te gaan met twee onbetrouwbare teams als deze, maar Drew Lock en de Denver offense werden wakker in de tweede helft van de wedstrijd van zondag tegen de Los Angeles Chargers en het is eigenlijk een goed teken dat de Atlanta offense vorige week relatief rustig was. De achtbaanrit zou moeten doorgaan als de Falcons 30-plus scoren tegen een D die de laatste twee weken is misbruikt.

Deze zou de 60s moeten pushen als beide verdedigingen worstelen, Lock zijn groove vindt en de Falcons gezonder worden.

NEW YORK GIANTS AT WASHINGTON REDSKINS (41.5)

Beide verdedigingen hebben de laatste weken veel beter gepresteerd dan verwacht, terwijl beide aanvalslinies uiterst onbetrouwbaar blijven. Deze twee waren samen goed voor 39 punten toen ze elkaar in oktober ontmoetten, maar Chase Young is nu gezonder en geen van beide aanvallers heeft veel vooruitgang geboekt.

Ik heb geen goed gevoel over Daniel Jones in deze spot op korte rust. Dit spel kan nauwelijks de 30-punten grens halen.

PITTSBURGH STEELERS AT DALLAS COWBOYS (41.5)

Waarom staat dit in de 40s? De Cowboys hebben aanvallend de handdoek in de ring gegooid met slechts 12 punten in de laatste twee wedstrijden, maar de verdediging is de laatste tijd ook beter. Dit zou een knaller moeten worden waarin de Steelers hun voet van het gaspedaal halen terwijl ze leiden met een marge van ongeveer 24-3 in de tweede helft.

De onder is een voor de hand liggende keuze.